MK “Posavac” Orašje zatvorio ovogodišnju moto sezonu

Moto klub Posavac Orašje upriličio je tradicionalno druženje svojih članova kojim je ujedno i zatvorena ovogodišnja moto sezona. U goste su pozvali prijatelje iz drugih klubova kao i sponzore koji su najviše pomogli u organiziranju 28. Internacionalnih moto -susreta u Orašju. Domaćini su tom prigodom podijelili zahvalnice i nagrade članovima koji su prešli najviše kilometara tijekom odlazaka na moto susrete. Prvu nagradu, set guma za motocikle, osvojio  je Željko Brnjić, a novčane nagrade kao drugoplasirani i trećeplasirani  dobili su  Dražen Župarić i Danijel Bernatović.

„Članovi MK Posavac tijekom godine posjetili su čak 65 moto susreta u 9 država, što na koncu rezultira velikim odzivom motorista koji dolaze na naše susrete. Smatram da ovakvim djelovanjem naši članovi u velikoj mjeri doprinose pozitivnoj i lijepoj promociji Orašja i cijele Posavine. Uprava MK Posavac, također  simboličnim novčanim naknadama potiče naše članove na njihovim odlascima u udaljenija mjesta“, naglasio je Mladen Orkić predsjednik MK Posavac Orašje.

Orkić je proteklu godinu ocijenio jako uspješnom,  kroz organizaciju 28. Moto susreta na kojim je bilo više od 130 prijavljenih klubova s 1400 motorista. Pohvalio je i odlaske članova na susrete u BiH i Hrvatskoj, a također  i kroz humanitarne akcije u kojima su članovi kluba uzeli sudjelovanje.

-Naš klub trenutno broji 222 člana od kojih se 20-tak  redovito odazivaju na akcije dragovoljnog darivanja krvi u suradnji s PU Orašje i udrugom Fenix. Mnogi naši članovi otišli su u zemlje zapadne Europe, ali su i dalje ostali vjerni i djeluju u bojama MK Posavac, kazao je Orkić i najavio tradicionalni Winter party 01.prosinca u Minhenu  na kojem će sudjelovati i članovi kluba.  MK Ppsavac Orašje i ove će godine organizirati tradicionalnu Božićnu aktivnost, popularne Motomrazove, pri čemu njihovi članovi podijele djeci  prigodne poklon paketiće.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password