Maturanti ŠC fra Martin Nedić

U Orašju je s ponosom ispraćena 49 generacija maturanata Srednje škole fra Martina Nedića. U svečanom defileu 136 maturanata skupa sa svojim profesorima, prošetali su ulicama Orašja i zasjali u najljepšem svjetlu. U zanosnim kreacijama haljina, odijela i krasnih frizura, djevojke i mladići pozirali su kao na modnoj pisti. Radosni i nasmiješeni zasjali su u najljepšem svjetlu, a trenutke slavlja s njima je  podijelilo više od tisuću građana, ponosnih roditelja i školskih prijatelja koji su preplavili centar grada i poželjeli im lijepu i uspješnu budućnost. Uspomene ostaju i pamte se, kao i zahvala svim profesoricama i profesorima koji su još jednu generaciju maturanata izveli na pravi put.

-Većina njih ostat će u školskim klupama, naravno kroz buduće školovanje na fakultetima i drago nam je da je obrazovanje u našoj školi završila još jedna generacija jako dobrih i lijepih učenika i nadam se da će tako biti uspješni i u svojem budućem životu, rekao je prof. Branimir Leovac ravnatelj SŠ fra Martina Nedića.

Sigurno je da su roditelji i ove godine morali duboko posegnuti usvoje džepove, jer uz kupovinu garderobe, nakita i poklona, pristojan iznos trebalo je izdvojit i za najam dvorane, fotografiranje, snimanje, glazbu i naravno svečanu večeru. Po detaljima kako su se maturanti pokazali u javnosti, ostao je dojam da financijska kriza ni ove godine nije umanjila raskoš u organizaciji zabave maturanata. Na zabavi u toliškom restoranu Dvor bilo je veselo i po tradiciji dodijeljena su brojna priznanja. Za kralja i kraljicu izabrani su Perica Živković iz Kostrča i Aida Omerović iz Orašja, a u šašavom plesu pobijedio je par iz Domaljevca Đurđina Kobaš i Marijan Mikolić. (mmi)

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password