Ljetni kup u ribolovu na reviru Ciglana

U organizaciji udruge ribolovaca Šaran Orašje proteklog vikenda na reviru Ciglana održano je četvrto ovogodišnje natjecanje „Ljetni kup 2017.“ u trajanju od 50 sati. Sudjelovalo je 8 domaćih ekipa, 3 iz Županje i jedna iz Bijeljine. Tijekom dvodnevnog natjecanja u pecanju šarana i amura ulovljeno je 256 riba ukupne težine 1317 kg, s prosjekom 5,20 kg po ribi. Najtežu ribu tešku 13,32 kg ulovila je ekipa D&H iz Županje. Prvo mjesto s velikom razlikom osvojio je CT M&A BAF Team iz Bijeljine s ulovom 218 kg, drugi je CT Auto-Goran iz Županje sa 156 kg, a treće mjesto pripalo je domaćinima CT Simply Orašje sa 141 kg ulova.

Zanimljivo da je natjecanje održano bez novčanih i materijalnih nagrada, a najuspješniji su nagrađeni pokalima, diplomama i zajedničkim ručkom i druženjem, što je oduševilo sve sudionike. -Obzirom  na visoku temperaturu od 35 stupnjeva, nizak vodostaj i teške uvjete za ovaj period rezultati su vrlo dobri iznad očekivanih. Za tri tjedna očekuje nas novo natjecanje „Jesenji kup“sa istim uvjetima i sa 12 prijavljenih ekipa, istaknuo je Mario Živković predsjednik RU Šaran Orašje.

-Prvi put smo na ovoj vodi i odmah želim istaknuti zadovoljstvo uspjehom, uvjetima i cjelokupnom atmosferom tijekom natjecanja. Prelijepo nam je bilo, izuzetni domaćini, a kako  natjecanje nije oficijelnog tipa sve skupa je puno draže. Organizatori su istaknuli da je pozicija na kojoj smo pecali dala rekordan ulov i mislim da nam je to najbolja pozivnica za naredno natjecanje, kazali su Mirko Novaković, Dušan Janać i Aleksandar Marković članovi bijeljinske pobjedničke ekipe, te istaknuli da se dugo bave ribolovom i nastupaju u ligi BiH.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password