HOK Domaljevac osvojio KUP Federacije BiH

Pobjedom protiv Odbojkaškog kluba “Jedinstvo” iz Brčkog,rezultatom 3:1, Hrvatski odbojkaški klub “Domaljevac” iz Domaljevca osvojio je Kup Federacije BiH. Utakmica je odigrana u sportskoj dvorani u Lukavcu, a organizator finalnog susreta bio je Odbojkaški savez FBiH. Prvi set pripao je odbojkašima iz Brčkog, a potom igrači Domaljevca pronalaze pravi ritam i osvajaju iduća tri seta.

Iduće godine finalisti kupa dva entiteta borit će se za titulu pobjednika Kupa BiH. U finalu Kupa RS, “Mladost” Brčko  porazila je ekipu “Modriča-Optime” iz Modriče, tako da će protivnici Domaljevca u polufinalu Kupa BiH biti odbojkaši iz Modriče.

„Ovo je prvi osvojeni kup za naš klub, a značaj je još veći kad uzmemo u obzir da nam ovaj rezultat otvara vrata za nastavak natjecanja. Eventualni prolazak u finale Kupa BiH donosi nam europski nastup, bez obzira kako završe finale.   Iako klub radi u teškim uvjetima, opet je potvrđeno da se pošten rad, trud i odricanje na kraju uvijek isplate. Započeli smo jednu lijepu priču i nema odustajanja, idemo dalje, poručio je Zlatko Ivić trener odbojkaša Domaljevca.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password