Donacija Dječjem vrtiću “Pčelica” od Raiffeisen banke d.d. BiH

Dječji vrtić „Pčelica“ Orašje danas je dobio vrijednu  donaciju u iznosu od 7 500 maraka, što je dar Raiffeisen banke dioničko društvo BiH. Primopredaju  donacije  izvršili  su šef agencije RB Orašje Ivan Oršolić i direktor banke Brčko Miloš Marković.

-„Zadovoljstvo nam je što smo danas u prilici uručiti donaciju Dječjem vrtiću „Pčelica“ u Orašju. Nadam se da će donirana sredstva olakšati rad djece i uposlenika u vrtiću. Raiffeisen banka tradicionalno usmjerava sredstva namijenjena kupovini blagdanskih čestitki u humanitarne svrhe, odnosno donacije različitim udruženjima čije su aktivnosti fokusirane na rad sa djecom i najosjetljivijim segmentima društva. Ovakva vrsta pomoći ne bi bila moguća bez naših klijenata koji su nam ukazali svoje povjerenje poslujući s nama“, istaknuo je Ivan Oršolić šef agencij Raiffeisen banke u Orašju.

-„Presretni smo što je Raiffeisen banka odabrala upravo nas razveseliti za predstojeće blagdane. Sredstvasu nam jako značajna i utrošit ćemo ih pametno za najpotrebnije stvari u našem radu, među ostalim za uređenje igrališta i dvorišta vrtića, te druge prioritetne stvario kojima ćemo razgovarati  na sastanku Upravnog vijeća“, istaknula je Kristina Dominković odgajateljica u Dječjem vrtiću „Pčelica“ Orašje i predstavnica odgajatelja u upravnom vijeću vrtića.

Mladen Marković pomoćnik općinskog načelnika za opću upravu, branitelje i društvene djelatnosti., zahvalio je u ime općine Orašje, uz želju da  bude još ovakvih donacija koje će poboljšati uvjete u kojima borave djeca. –„Obzirom da je u tijeku mjesec darivanja, prisustvovali smo lijepom činu darivanja sredstava ustanovi koja okuplja najmlađe kategorije djece, od jasličke dobi polaska u školu. Kapacitet dječjeg vrtića Pčelica je u cjelosti popunjen i trenutno u njemu boravi 80 mališana koji su svrstani u četiri skupine, kazao je Mladen Marković pomoćnik općinskog načelnika za opću upravu, branitelje i društvene djelatnosti.

 

 

 

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password