Članovi Taekwondo kluba Orašje osvojili 30 odličja na prvenstvu u Bijeljini

Članovi Taekwondo kluba Orašje  imali su iznimno uspješan nastup na međunarodnom prvenstvu u taekwondou „Bijeljina Open“, održanom u subotu u Bijeljini. Na prvenstvu je sudjelovalo 40 klubova iz 6 zemalja  sa 482 natjecatelja u svim kategorijama. Taekwondo klub Orašje nastupio je sa 25 natjecatelja u kategorijama kick ,forme i borba.  Osvojili su pokal za 2.mjesto ekipno u formama i 30 medalja, od toga 13 zlatnih, 7 srebrenih 10 brončanih.

U kategoriji kick zlatne medalje su osvojili  Ajla Smajlović,  Lana Stanić, Patricia Ivkić,  Davor Baotić i Damjan Pejić. Srebro je pripalo Petri Topić i Nini Špionjak, a bronca  Toniju Kraljeviću i Mateu Juriću.

U kategoriji forme pet zlatnih medalja osvojili su Lana Stanić, Arman Smajlović, Maid Čolić, Daniel Pejić i Eldar Salkanović. Srebro je pripalo Patriku Kneževiću, a bronca Heleni Jurić.

Najviše medalja članovi TKD Orašje osvojili su u borbama, čak 13, od toga 3 zlatne, 4 srebrene i 6 brončanih. Zlatom su se okitili  Neira Širbegović,  Lovro Oršolić i Leon Marković. Srebro je pripalo Davidu Divkoviću, Nini Špionjak, Patriciji Ivkić i Danijelu Pejiću. Brončana odličja osvojili su Tayra Nišlić, Ajla Smajlović, Maja Zlatarević, Orhan Badžak, Damjan Pejić, Davor Baotić i Leonardo Dominković.

-„Čestitam svim svojim članovima na odličnom uspjehu kao i njihovim roditeljima na potpori u radu kluba.  Ovaj sjajan rezultat bit će nam dodatni motiv za još intenzivniji rad i bolje rezultate. Možemo najaviti da nas u narednom periodu očekuje veliki ispit i nastup na  međunarodnom prvenstvu u taekwondou,  25.studenog  u Vukovaru, na kojem će nastupiti naših 20  natjecatelja“, istaknuo je  glavni trener i predsjednik kluba  Marko Stanić, uz kojeg su na turniru u Bijeljini bili  i pomoćnici  Ismail Lipić, Sara Filipović, Almir Mehić i Pero Marković.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password