Anamarija Pejić miss Županije posavske

U završnom dijelu izbora za Miss Županije posavske, održanom u petak, 23.06.2017. godine City Centru In u Orašju, sudjelovalo je 11 djevojaka, od kojih su šest odabranih stekle  pravo sudjelovanja na završnom castingu izbora Miss FBiH.  Lentu Miss ŽP 2017.g. ponijela je Anamarija Pejić, 17-godišnja djevojka iz Orašja, učenica srednje škole fra Martina Nedića Orašje, smjer poslovno pravni tehničar. Titulu prve i druge pratilje osvojile su Ivona Vidaković i Marija Živković iz Kostrča.  Lentu Modne TV ABC Fashion dobila je Adelisa Delić, Miss šarma je Šejla Džinić, a Miss fotogeničnosti Melisa Tirić.

-Da se prijavim na izbor potaknula me Irena, prošlogodišnja Miss Županije Posavske, a veliku potporu imam od svojih roditelja i prijatelja. Nastavit ću s natjecanjem i imam ozbiljne namjere da se bavim manekenstvom, kazala je Anamarija kojoj je lentu najljepše posavke uručila Irena Dujmenović Miss ŽP za 2016.godinu.

Manifestacija je održana s porukom „Ljepota sa svrhom“, a izabrane djevojke su promotorke tema koje se svake godine prožimaju kroz izbor ljepotice. -Direkcija je ove godine odlučila dati svoj doprinos da zaustavimo odlazak mladih i da utječemo da ih zaposlimo u BiH. Na taj način poslat ćemo najbolju poruku javnosti  i zadržati ih u BiH, a pri tom osigurati dobro obrazovanje, uz poruku „Bolje obrazovanje, bolja BiH“.  Sve je to spojeno na način da mladi rade na sebi kako bi bili bolji, vrjedniji i uspješniji i kako bi više cijenili njihovo znanje, istaknuo je  Robert Jovanović, glavni producent izbora  Miss BiH za Miss svijeta i predsjednik ocjenjivačkog suda za Miss ŽP 2017.godine.

Kako Agencija surađuje s Udruženjem manekena i modnih kreatora BiH, pa ima svoje škole za male manekene, tako su i oni imali predivnu priliku da pred publikom u Orašju, prošetaju pistom u prelijepim kolekcijama. Mladi su pokupili simpatije posjetitelja i oni koji se odluče posvetiti modelingu na ozbiljniji način imat će priliku da uđu i u profesionalne vode.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password