Aktualnosti sa sportskih terena

Tradicionalni teniski turnir „Orašje Open 2016“, ove godine je na četiri terena ŠRC Bazeni, okupio 31 tenisača iz Orašja, Odžaka, Domaljevca, Šamca, Modriče, Doboja, Županje, Vinkovaca i Vukovara. Kod seniora je nastupilo 18 igrača, a u dobnoj starosti iznad 45 godina tenisko umijeće prezentiralo je 13 igrača. U seniorskoj konkurenciji mladi Marko Živković iz Kostrča  je u finalu svladao Žiku Kajteza iz Šamca, sa 2:0 (6:1, 6:3). U kategoriji iznad 45 godina starosti vukovarac Janko Brača svladao je Damira Klaića iz Županje sa 2:0.

Proteklog vikenda odigrane su četiri utakmice kupa NSPŽ. Evo rezultata: Dinamo – 19.Srpanj 4:1, Sloga (Tolisa) – Sloga (Prud) 5:4, Dragovoljac – Hajduk 1:0 i HAŠK Napredak – Odžak 0:3. Sutra se igraju polufinalni susreti od 18 sati, u kojima se sastaju Dinamo -.Dragovoljac i Odžak 102- Sloga Tolisa.

Nogometni turnir u Boku, odigran u spomen na Gorana Filipovića, preminulog nogometaša Boka i Dinama iz D.Mahale, završio je pobjedom nogometaša Dinama. U finalnom susretu donjomahalci su svladali ekipu 19.Srpanj sa 4:2, a u borbi za treće mjesto Bok je sa 2:1 bio bolji od Napretka.

Malonogometni turnir u Kostrču završio je pobjedom ekipe Krkani, koja je u finalu svladala Minione rezultatom 3:1.

Sedmo Sportsko ljeto u Orašju, u organizaciji NVO Mladih Plus Orašje, ove godine održava se u natjecanju u košarci i odbojci. Odbojkaška natjecanja će započeti danas 16.kolovoza na terenu kod Omladinskog doma u Orašju u večernjem terminu.  .

Nogometaši NK Dinamo D.M. u kategoriji 2004.godište i mlađi i odbojkašice ŽOK Orašje 2001.godište i mlađe sudjeluju na finalnom natjecanju sportskih igara mladih, koje danas počinje u Sarajevu.  Riječ je o pobjednicima regionalnih natjecanja, koji su izborili plasman u finale, na kojem će sudjelovati više od 1.850 djece iz cijele Bosne i Hercegovine. Natjecanja traju do 28. o.mj.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password