Aktualnosti sa sportskih terena

U trećem kolu Prve nogometne lige FBiH momčad HNK Orašje osvojila je bod na gostovanju u Lukavcu. Susret Radnički – Orašje završio je bez pogodaka 0:0. Prije početka utakmice nogometaši Orašja su istrčali na teren u crvenom majicama s natpisom „Adine – uz tebe smo“ kao znam potpore svojem suigraču Adinu Alihodžiću koji je nedavno stradao od udara groma i nalazi se na liječenju u tuzlanskoj bolnici.

Proteklog vikenda započelo je prvenstvo u Drugoj nogometnoj ligi FBiH, skupina sjever. Hajduk je svladao Bosnu iz Kalesije 2:0, a Dinamo D.M. isto toliko je poražen od NK Svatovac.

Započelo je i prvenstvo u Prvoj nogometnoj ligi ŽP. Od pet domaćih pobjeda izdvajamo pobjedu Napretka protiv 19.Srpnja 2:1, te poraz toliške Sloge na gostovanju u Odžaku (1:2).

U sklopu sedmog Sportskog ljeta u Orašju, završen je turnir u košarci, a najuspješnija je bila ekipa OPG Mitrović, koja je osvojila 1. mjesto, 2. mjesto pripalo je ekipi Ringla koja se vrti, na trećem se plasirala ekipa Šalimo se. Ivan Stjepanović proglašen je za najvrednijeg igrača finala dok je Andrej Bačić osvojio dvije titule – pobjednik natjecanja u tricama i pobjednik natjecanja u zakucavanju.  Sinoć je trebalo početi natjecanje u odbojci.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password